Om oss

Syns man så finns man

Ett lysande alternativ

Vårt breda utbud innehåller allt från grundläggande belysningsalternativ till specialanpassade belysningslösningar. Vi skapar den rätta atmosfären, oavsett om det gäller stämningsfull utomhusbelysning eller fokuserad ljussättning av ett konstverk eller varför inte en restaurang.

Din vision blir verklighet

Med vår hjälp förvandlar vi din idé till konkret resultat. Vi guidar dig genom hela processen, från första skiss till slutgiltig installation.

Teknik möter estetik

Med vår kombination av innovativa produkter och flexibel design hittar vi belysningslösningar för just ditt behov. Varje produkt i vår katalog är ett bevis på hantverksskicklighet och innovation, vilket garanterar att du hittar den perfekta belysningslösningen för ditt behov.

Extra expertis när det behövs

Behöver du den där extra finessen för ditt belysningsprojekt? Våra ljusdesign-resurser står till tjänst för att sätta pricken över i och lyfta din miljö till nästa nivå. Vårt engagemang för kvalitet säkerställer att din belysningsinvestering står sig över tid.

Ta steget mot optimal belysning

Låt oss på Alces Umbra vara din följeslagare på vägen mot en ljusare och mer välkomnande miljö. Kontakta oss för att starta din resa mot en skräddarsydd belysningslösning.

Kontakta oss

Tycker du att det låter intressant? Besök vår kontaktsida och skicka ett meddelande till oss så återkommer vi till dig.