Våra produkter

Avancerad ljusstyrning

På Alces Umbra förstår vi att varje projekt och kund är unik, och vi är oerhört stolta över att leverera skräddarsydda belysningslösningar som är anpassade efter dina specifika behov.

Vår strategi för belysningsstyrning bygger på övertygelsen att behovsstyrd anpassning är nyckeln till att frigöra den fulla potentialen hos ditt belysningsprojekt. Oavsett om du ger dig in i ett projekt för att designa inomhusmiljöer, belysa ett konstverk eller förbättra din utomhusmiljö, finns Alces Umbra här för att vägleda varje steg. Vi tar oss tid att verkligen förstå din vision, dina preferenser, dina mål och budget, och använder vår expertis för att skapa en belysningsstyrningslösning som sömlöst anpassar sig efter dina önskemål.

När det gäller ljusstyrningssystem samarbetar vi uteslutande med de främsta tillverkarna i världen. Alces Umbra kan stolt erbjuda toppmodern styrteknik som säkerställer oklanderlig tillförlitlighet och prestanda. Från intuitiva fjärrkontroller för enkel hantering till banbrytande smarta system som möjliggör fullständig automatisering och anpassning – vi ger dig tillgång till de mest avancerade lösningarna som finns.

Vårt orubbliga engagemang för att leverera exceptionella lösningar för belysningsstyrning är ett bevis på vår passion för att förbättra din belysningsupplevelse. Med Alces Umbra kan du vara säker på att ditt belysningsprojekt, oavsett om det är inomhus eller utomhus, får den uppmärksamhet det förtjänar. Upplev skillnaden med behovsanpassad ljusstyrning med Alces Umbra och se dina utrymmen lysa som aldrig förr.

Exempel på styrsystem som vi känner till

GrandMA3

Pharos kontrollsystem

Helvar