Tveka inte

Kontakta oss

Vi finns här för dig

”Anlita Alces Umbra för att skapa det perfekta ljuset som lyfter ditt projekt till nya nivåer. Tveka inte att kontakta oss för att förverkliga din vision.”

Niklas Jurander

CEO
Niklas är en veteran inom belysningsbranschen med 30 år av erfarenhet. Han har en bred kunskap inom ljusdesign och har arbetat med allt från teater- och konsertbelysning till arkitektoniska projekt och utomhusinstallationer. Niklas är också en expert på belysning av konstverk och har bidragit till flera prisbelönta museiutställningar. Förutom designkompetens, har Niklas djupgående kunskaper i avancerad ljusstyrning och har många års erfarenhet av att undervisa i programmering av ljusbord. Han lever efter mottot "Praktik före teori", vilket speglar hans hands-on inställning och engagemang för att skapa praktiska och effektiva belysningslösningar.

Axel Antonsson

CTO
Axel besitter ett decennium av erfarenhet inom evenemangsbelysning. Detta har lagt en bra grund för att skapa banbrytande lösningar även för installerad belysning. Med sin kunskap inom CAD-modellering, projektledning och genuina passion för innovation, är han teamets inspiratör. Han får oss att skapa ljusupplevelser och belysa rum på ett sätt som inte bara är funktionellt, utan också har den där konstnärliga känslan som utmärker oss från andra.

Ta kontakt med oss

Välkommen att kontakta oss. Skicka ett e-postmeddelande till hello@alcesumbra.com eller använd formuläret. Du hittar våra individuella telefonnummer och e-postadresser under presentationen ovan.